fbpx

100% оборудвана кухня за пълноценно самостоятелно готвене

Всеки апартамент в “Smart Social Care” разполага със споделена кухня с пълен набор от битови уреди. По този начин осигуряваме комфорт на нашите резиденти по всяко време на денонощието, като могат да си направят кафе, чай или да сготвят свое любимо ястие. Предимствата на споделената кухня е, че ако човек огладнее по-рано, не е нужно да чака до точния час на общото хранене и може да се обслужи напълно самостоятелно, да се чувства комфортно и уютно.

Готвене с любов към храната

Нашият екип знае, че храненето е важно не само за тялото, но и за душата. Поощряваме всяко желание и начинания на нашите резиденти да готвят сами и им оказваме съдействие в кухнята с набавяне на продукти и др.

Готвенето като забавление

Готвенето като тип групово занимание оказва положителен ефект върху психическото състояние на възрастните хора, съдейства за тяхното по-добро социализиране и може да създава дълготрайни приятелства.

Напълно осъзнаваме и нуждата на човек да се придържа колкото се може повече към живота преди постъпването в нашия луксозен комплекс, а това включва и поддръжката на навиците за готвене и самостоятелно хранене.