fbpx

Мястото, където ще живеете по-дълго!

Пн-Пт: 9ч. до 18ч.

Нашата мисия

Smart Social Care

Защо да изберете нас?

Вярваме, че натрупаните години са богатство. Напредването на възрастта дава време за себе си, за контакти и радост за душата, които нямаме в забързано ежедневие. Ето защо подкрепяме виталността и енергията за живот на хората от третата възраст и я насърчаваме.

Ако живеете далече, ако се налага да пътувате, не позволяваѝте на близките ви хора да се чувстват самотни.

“Smart Social Care” е център, в който хората поддържат своето желание за живот, стремят се да бъдат активни, да тренират паметта си, да четат, да общуват и да се забавляват.

В “Smart Social Care” създаваме общност от хора, които преоткриват себе си в третата възраст.

„Smart Social Care” предоставя свободата на човека да бъде пълноценен. Той може да бъде мобилен, да излиза от дома, да ходи на разходки, да се среща с приятели, да си кани гости, да посещава личния си дом и др. При нас ще получи луксозно място за престой, нови социални контакти и така необходимата ежедневна грижа за красотата, здравето и доброто самочувствие.

Нашите родители заслужават нищо по-малко от най-доброто

Нашият екип работи с мисията да осигури високо качество на живот на  хората, които имат желание да удължат активните си години.

Ако имате възрастни роднини у дома, сигурно сте се сблъсквали с проблема: не можеш винаги да бъдеш на разположение. Семейството, децата, работата заемат такава част от живота, че не остава никаква възможност да се грижим пълноценно за възрастните ни родители, да обърнем внимание на техните болежки и нужди. Или се налага да пътувате? Предстои Ви ваканция? Възниква въпросът :

кой  ще се грижа като Вас за близките Ви?

Достоен живот за нашите майки и татковци

Едва ли има родител на света, който би искал да затруднява децата си с грижи и със специалното внимание, които изискват промените от възрастта. Всеки пенсионер си задава въпроси, на които би искал да намери отговор без да пречи на децата си и без да ги ангажира:

1

Как да държа далече естествения страх от остаряването и мисълта, че животът ми вече изтича?

2

Как мога да бъда сигурен, че високото кръвно няма да ме повали без никой да разбере или че инсултът няма да се повтори, без да мога да звънна на някого?

3

Има ли начин да остана с бодър дух, да се радвам на живота и да се забавлявам, въпреки болежките, които придружават възрастта?

Отговорът на всички тези въпроси е “Smart Social Care”. Домът за възрастни, в който остаряването е благодат.

Нашите ценности

С уважение към възрастните хора!

Създадохме “Smart Social Care”, за да удовлетворим нуждите на хората от златната възраст да имат интересни нови контакти, да се “поглезят” и да се грижат за себе си, да останат красиви и в добра физическа и емоционална кондиция.

“Smart Social Care” е дом за възрастни с условия за живот от най-висок клас, в който предлагаме висококачествени услуги, съобразени с водещите световни стандарти за социални грижи.

Нашият екип споделя идеите на хуманизма, вярата в доброто и неотменимата връзка между поколенията, която трябва да се съхранява и цени.

Уважение към опита и мъдростта на възрастните
Всеотдайност и любов към нашите родители
Любезност и човечност
Професионализъм